maandag 23 december 2013

Fijne kerstdagen allemaal

Afgelopen 4 dagen zijn wij met onze kinderen, aanhang en kleinkinderen een lang weekend op een bungalowpark in Zeeland geweest. We hadden 2 huisjes gehuurd voor het hele stel.
Het was supergezellig.  Ik had een  klein kerstboompje meegenomen en daar de kadootjes onder gelegd. Die hebben we elkaar vrijdag gegeven en de avonden hebben we heerlijk met elkaar gegeten.
Op zaterdag zijn we naar Renesse geweest waar er 4 zeehondjes terug in zee werden gezet. Hier waren ze ook gevonden en ze zijn in Pieterburen goed verzorgt. Nu wogen ze tussen de 35 en 40 kg en was het tijd om ze terug naar zee te laten gaan. Leny 't Hart was zelf ook meegekomen. Het was een heel spektakel hoor. Er was een stuk strand afgezet met lint waarachter iedereen moest blijven staan om de zeehondjes de ruimte te geven. Er werd verteld dat de zeehondjes in het zeehondencentrum al die tijd op tegeltjes hadden geleefd en dat het dus voor hen heel erg vreemd zou zijn om nu op zand te moeten "lopen".
Het was echt een hele speciale gebeurtenis. En heel apart om die 4 schattige zeehondjes de zee in te zien gaan. 3 bleven er bij elkaar en gingen al vrij snel verder de zee in. 1 bleef nog lange tijd alleen langs de kustlijn zwemmen en er bleven ook een heleboel mensen met het diertje mee lopen. Een beetje zielig vond ik t eigenlijk wel. Het was net of het diertje niet precies wist wat het doen moest...


Op zondag zijn we nog naar de Deltawerken van Neeltje Jans geweest. Dat was ook wel indrukwekkend. Die watersnoodramp... pfff. Hopelijk komt dat noooooit meer voor.
En wat een prachtig bouwwerk is die stormvloedkering toch he.

Nu zitten we thuis uit te rusten van een druk weekend. Moe maar voldaan zeggen ze dan he.
Met kerstmis komen de kinderen nog wel even langs maar niet meer uitgebreid eten. Dus dat vind ik eigenlijk wel zo fijn.

En nu kijk ook ik weer terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin ik ben begonnen met bloggen.
En natuurlijk ook het lezen van het steeds groeiende aantal mooie woonblogs.
Ik wil jullie bedanken voor het volgen van mijn blog. En ik hoop in het nieuwe jaar dat we elkaar nog vaak mogen verblijden en inspireren met mooie posts.

Ik wens jullie hele prettige kerstdagen en een superfantastisch nieuwjaar.

En ook hier brand een kaarsje voor de mensen die er helaas niet meer bij kunnen zijn.

Liefs,
Sanny

2 opmerkingen:

 1. Sanny, ook voor jouw en je familie
  een Prettig Kerstfeest en alvast een
  Super Gelukkig Nieuwjaar ! Tot volgend jaar
  in blogland !!
  Lieve groeten Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie met elkaar zo hebben genoten van de afgelopen dagen.

  Ik wens jullie een sfeervolle kerst! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen