zondag 23 februari 2014

daglichtfoto's

Omdat ik het niet zo goed kon uitstaan dat de foto's het goede beeld niet weergaven heb ik toch nog maar wat daglichtfoto's genomen.
Weer geeft het niet zo goed de kleuren weer, maar het is zeker beter dan die slechte foto's bij kunstlicht.

Van Colin, van de blog bijguusjethuis kreeg ik nog een mooie link toegestuurd met hierin een reportage van de eigenaresse van Hoeve Hofackers Maria Kessels én een reportage van haar schoondochter Carola v.d. Weide. En Carola blijkt de grondlegster te zijn van Hoffz interieur KLIK! Wat leuk he.
Bedankt Colin voor je link. 

Ik wil jullie deze mooie reportages niet onthouden dus:
KLIK HIER VOOR DE REPORTAGE

Hele fijne zondag nog voor iedereen!

6 opmerkingen:

 1. Ik had die reportage op tv ook gezien en natuurlijk is er veel moois in die huizen, maar dat is niet zo moeilijk als je eigenaar bent van zo'n bedrijf. Veel leuker vind ik het als er huizen van gewone mensen te zien zijn, die met meer moeite en minder geld toch een mooie sfeer neer hebben gezet!
  Bovendien is het dan veel minder een toonzaal van mooie spullen.
  Succes met de muren en natuurlijk lekker genieten in Brugge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 's Avonds fotograferen doe ik bijna nooit, je krijgt het dan toch minder mooi in beeld. Dus ik snap dat je het even anders wilde doen. Ik ga meteen even naar de link van Colin, het ziet er prachtig uit.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijft lastig hè om binnen te fotograferen, misschien dat het me beter lukt als ik het vervolgklasje bij mijn fotojuf heb gehad. Maar volgens mij is het jou nu wel gelukt toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er vorig jaar ook geweest, mooi allemaal daar he?
  Het blijft lastig om de juiste kleur over te brengen op foto`s.....maar wat ik zie is toch helemaal prima?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fotograferen is soms best lastig.....je bent vaak afhankelijkvan het licht....
  Ik ga de link even bekijken...
  Fijne avond en liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige foto's hoor en als je binnen fotografeert moet je je witbalans even aanpassen op handmatig en dan op kunstlicht ... ja kan dan later in je fotobewerking de kleur bij witbalans nog aanpassen ;-) .... vergeet hem niet als je naar buiten gaat hem weer op daglicht te zetten of als het bewolkt is op bewolkt want elk soort licht heeft verschillende kleursterkte ... fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen