zondag 19 mei 2013

nestje spinnetjes én de beukenboog is rond!

Na wat noodzakelijke administratieve dingetjes heb ik vanmiddag heeeeeeeeerlijk in de tuin gezeten en even gewerkt. Het was 20 !! graden.
Heerlijk in een hempje en een korte broek even het "zomergevoel" ervaren.
En helaas kan ik moeilijk stilzitten dus al snel werd de snoeischaar en heggeschaar gepakt en heb ik de beukenboog in model gesnoeid. En eíndelijk komen de twee beukenjes elkaar bovenin de boog tegen en is de boog rond!!
Raar dat je daar zo blij van kunt worden he.
En vlak daarna ook even een andere beukenblok in model gesnoeid en toen kwam ik een nestje met kleine spinnejes tegen. Ieks! Maar wel mooi om te zien. Ik heb ze dan ook lekker laten zitten. Zolang ze maar in de tuin blijven!!


Gisteren trouwens ook nog een leuke glazen vaas gescoord bij de Action.
Ook nog een leuk dienblad gemaakt voor op de salontafel. Ik kan er weer een weekje tegen :)
Heerlijk weekend gehad. Morgen (tweede Pinksterdag) helaas werken. Maar 't gaat toch regenen dus ik kan daar wel vrede mee hebben.
Morgen ook onze trouwdag. Ben benieuwd wat m'n schat dit jaar weer bedacht heeft.....

Fijne Pinksterdagen nog voor iedereen!
 
 
 


2 opmerkingen:

  1. Wij waren zaterdag 20 jaar getrouwd, volgens mij zijn er heel wat mensen in mei getrouwd. Hier was het gister lang geen 20 graden, heel grijs en vandaag heeft het de hele dag geregend. Hoop dat het komende week wat opknapt, want ik mag ook graag knaken in de tuin. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer genoeg is het weer nu stukken minder,maar ja het komt zo ....mooi zo beuk als boog is weer wat anders,heerlijk sfeertje heb je gemmakt geniet er lekker van ...fijn weekend lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen