zondag 12 mei 2013

Motorweekend

De afgelopen dagen (donderdag Hemelvaartsdag t/m vandaag zondag) zijn we heerlijk met onze motor-vriendenclub The Renegades naar Duitsland geweest.
We zijn wezen kamperen bij een camping in de Eifel, in Prüm.
Ondanks het koude weer hebben we reuze naar onze zin gehad.
We zijn met de motoren op de aanhanger daarheen gereden terwijl de vrienden erheen reden op de motor met de tentjes achterop.
'S avondspits heerlijk een groot kampvuur met verschillende borreltjes, biertjes en wijntjes en vooral een hoop slappe klets en veel lachen. Vrijdag een rit op de motor. Helaas vanwege m'n gezondheid halverwege met manlief en enkele anderen weer binnendoor terug naar de camping. Totaal toch nog 100 km bochten kunnen rijden in deze prachtige omgeving.
Daarna 's avondspits natuurlijk weer groot kampvuur en borrelen.
Op zaterdag zijn er enkelen wederom voor een rit van uiteindelijk 200 km gegaan.
Wij zijn door de heuvels van Prüm gaan wandelen en hebben een heerlijk taartje in het dorp gegeten.
daarna terug op de camping nog even een kort dutje en na het avondeten op de camping, hoe saai, wéér kamp uur en borrelen.
Vanmorgen na het ontbijt de tent weer ingepakt. De motoren hadden we de dag ervoor al op de aanhanger gezet dus dat hoefde niet meer.
Daarna zijn wij met de zut richting huis gereden terwijl de groep met z'n allen binnendoor naar huis zou rijden.
Het was een geweldig weekend. Helaas ook wel weer confronterend dat ik (niet meer) alles mee kan doen en veel moe ben.  Door de kou deden ook m'n handen pijn.
Ik ga de komende tijd bij het revalidatie centrum leren omgaan met m'n ziekte en deze vooral accepteren. Zodat ik de volgende keer niet meer chagrijnig ben als iets niet kan maar blij daim nog steeds erbij kan zijn en nog steeds een paar daagjes kan kamperen.
Volgende motorweekendje staat gepland voor begin juli. Ik heb er nu al zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten