vrijdag 22 november 2013

The day after

De operatie aan mijn vinger is goed verlopen. De plastisch chirurg heeft een ganglion diep uit het gewricht van mijn pink gesneden. Helaas is die ganglion een gevolg van de artrose. Ik had zo'n operatie al eens aan een andere vinger gehad dus ik wist wat er ging gebeuren en ik ben bang dat het ook niet de laatste operatie aan mijn handen was....
Dus vanmorgen mocht het verband eraf. Ben ik toch bijna flauw gevallen omdat 't er zo aan vast geplakt zat. En ik was alleen thuis.  In ieder geval na een poosje zitten en zweten over m'n hele lichaam is het uiteindelijk toch gelukt. Het ziet er goed uit en ik neem vandaag nog een rustdag.
Ben inmiddels weer helemaal bijgelezen op de woonblogs en ga nu lekker met een kopje koffie aan een woontijdschrift. Die had ik gekregen bij Seizoen & Stijl en de eigenaresse staat erin met haar woonhuis. Mooie reportage en een prachtig huis!!
Heel fijn weekend allemaal!!
Liefs, Sanny

7 opmerkingen:

 1. Hoi Sanny wat leuk dat je reageerde op mijn blog ,heb ook even bij jou gelezen en wat een gezellige blogjes allemaal ziet leik uit hoor !
  Maar wat vervelend voor je dat artrose hebt aan je vingers lijkt mij zeer pijnlijk ,sterkte ermee !
  Ik ga je volgen ok !
  Fijn weekend !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Sanny,
  Leuk je reactie op mijn blog! ik heb ook even zitten lezen bij, leuk blog heb je. Ik ga je volgen hoor!
  Nou, inderdaad vervelend dat je artrose hebt aan je vingers, sterkte :-)
  Liefs, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat die operatie weer achter de rug is, ook al weet je nu al dat dit niet de laatste keer was.
  Tegen het randje van flauwvallen zitten, dat is mij al een paar keer overkomen, ooh zo naar he? Het duurt bij mij dan een uur voor ik weer de 'oude' ben, echt vreselijk en dan was je ook nog alleen vandaag.
  Sterkte met je vinger en een fijn weekend!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig is de operatie goed verlopen, al ging het verwijderen van het verband niet van een leien dakje. Nu rustig aan verder herstellen.

  Fijn weekend. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och, och, hoop dat je snel weer wat opknapt en volgende keer wachten met dat verband tot er iemand thuis is hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je de operatie achter de rug hebt, want een pretje is het nooit natuurlijk. Hopelijk ben je er nu voor een hele poos vanaf!

  Liefs, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sanny, via het blog van Linda héél toevallig bij jouw beland,heb me meteen aangemeld om je te gaan volgen, wil er niks van missen, prachtige sfeer heb je daar !!! Gelukkig is de operatie goed gelukt… en een reden om je woonblogs bij te blijven…haha…begin dit jaar ben ik aan beide schouders geopereerd … en zo heb ik hééél toevallig de woonblogs leren kennen, dus sedert januari was ik stille volger…dan wou ik kunnen reageren…voilà en sedert enkele maanden blog ik ook …leuk hé je passie voor wonen kunnen delen met mensen waarvan je weet dat ze er ook van houden en mee bezig zijn… en de leuke inspiratie die je opdoet…
  zo alvast een fijn weekend
  geniet ervan en rust nog maar goed uit….
  lieve groeten kathy

  BeantwoordenVerwijderen