zaterdag 3 januari 2015

Dagje woonwinkelen.

Vandaag heerlijk met mijn woonwinkel-vriendinnen een heerlijk dagje geshopt.
Door de blog van Monica (Het Moonhuis klik) werd ik geinspireerd om Het Achterhuis in Udenhout eens te bezoeken. Aangezien zij dit weekend nog wintershow hadden zijn we hier vandaag naar toe gegaan. Ik was er nog nooit eerder geweest alhoewel het hier niet eens zo heel ver vandaan is.
Wát een prachtige oude bouwmaterialen hebben ze hier zeg. Als ik nog eens in een huis kom te wonen waar een rookkanaal aanwezig is wil ik zéker zo'n mooie zandstenen schouw van Het Achterhuis. Maar ook prachtige castle-stones gezien en fantastische wastafel-meubelen.
Helaas zijn we door de regen niet echt buiten geweest. Dat bewaren we dan maar voor een volgende keer. Ik heb bij Het Achterhuis niets gekocht. Twee vriendinnen kochten een mooie ijzeren blaker (kandelaar). Hieronder wat sfeerplaatjes:



Hierna hebben we onze reis vervolgt naar Best waar Wilianne van Landelijk at Home (blog:http://landelijkathome.blogspot.nl/) haar winkel heeft. Leuk om elkaar ook eens te ontmoeten!
We hebben gezellig gekletst met Wilianne en haar winkel bewonderd. Helaas was ik zo onder de indruk dat ik vergeten ben om foto's te maken. Wel ben ik met verschillende mooie spulletjes naar huis gegaan en ook mijn vriendin heeft hele mooie spullen gekocht. 
Voor mooie sfeerfoto's van haar winkel kun je ook eens een kijkje nemen op haar website: klik waar je ook mooie spullen online kunt bestellen.  
Hieronder de foto's van de spullen die ik bij Landelijk At Home heb gekocht:


amuseplankje
amuseplankje
klein geweitje
set lepels van Hoffz
hoornen kwast
aankopen bij Landelijk At Home
Daarna zijn we nog naar Veldhoven gegaan waar de prachtige winkel Sfeervol Wonen is gevestigd (website: klik)
Ook hier hebben we diverse rondjes door de winkel gelopen. En iedere keer ontdek je weer iets wat je daarvoor niet gezien hebt. Ook hier ben ik natuurlijk vergeten wat overzichtsfoto's te  maken. Wel enkele foto's met inspiratie. 
Mijn vriendin kocht een prachtige grote oude bak en een konijnenvelletje. Maar goed dat ze geen tweede bak hadden anders had ik die ook één gekocht. Uiteindelijk maar goed. Dan heb ik voor de volgende keer nog iets om voor te gaan shoppen. hahaha. 
gewei met kerstbal op konijnenvel
prachtige gekrulde ramshoorns
ramshoorn op konijnenvel
Gisteren ben ik nog met mijn man naar Intratuin geweest. Ik had van mijn werk voor kerst via internet iets mogen uitzoeken en ik had gekozen voor de cadeau-bon van Intratuin.
Uiteindelijk heb ik een hele mooie vaas/kruik gekocht van PTMD en een fles van Scentchips waarin je parfum-olie kunt doen. Je moet het lont in de fles 2 minuten laten branden en dan uitblazen. Vervolgens komt er een heerlijke geur (ik koos Sweet Surprise = rose & cashmere) vrij.
De foto's zijn 's avonds gemaakt en daarom eigenlijk niet zo geweldig, maar ik wilde jullie het toch even laten zien.

Thuis bij het decoreren van mijn nieuwe spulletjes ook maar meteen even een leuk toefje gemaakt. Met dank aan Wilianne van Landelijk At Home voor de inspiratie.

Al met al een goed begin van het nieuwe jaar met deze lange post. 
Ik hoop er nog vele te kunnen maken.
Wel moet ik jullie eerlijk bekennen dat al deze foto's wéér met mijn aai-foon gemaakt zijn.....
Tja... goede voornemens.....wat moet je ermee eigenlijk??

Fijne avond allemaal!
Liefs,
Sanny

9 opmerkingen:

  1. Jij hebt lekker gesnuffeld en geshopt! Wij hadden bedacht morgen nog even te gaan kijken bij 't Achterhuis, maar oudste heeft onze agenda omgegooid; zij heeft vandaag bij Ikea wat extra kastwerk gehaald en dat mag morgen naar haar studentenhuis gebracht worden ... en in elkaar gezet worden. Beetje jammer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb genoten van je post met veel inspiratie! Altijd leuk om even mee te kijken in de mooie woonwinkels! Je hebt mooie spulletjes gekocht.

    Groetjes Anita


    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een leuk dagje woonwinkelen is altijd één van, mijn favorieten .
    Mooie spullen heb je gekocht .
    En thuis komen met lege handen is geen optie ,hihi
    Geniet nog van jouw mooie hoekjes
    Groetjes
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke post, wat is het gaaf he bij het Achterhuis, de andere foto's zijn ook erg leuk, je hebt hele mooie spullen gekocht!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie sfeerimpressies!
    En erg leuke spulletjes heb je er weer bij!
    Daar kun je eindeloos mee decoreren!
    Liefs Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaja.....nooit goede voornemens maken: komt toch niks van....haha!
    Mooie spullen heb je gekocht zeg: neem je maar voor om dat vaker te doen dat voornemen komt dan wel goed denk ik!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je mijn genoemd heb. Je aankoop ziet er heel sfeervol uit zo, leuk!
    Geniet ervan he, groetjes Wilianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hej Sanny , bedankt voor je lieve reactie op mijn blog ! Natuurlijk ga ik je ook volgen ... ik kende je helemaal nog niet , maar ben wel blij dat ik hier ben terechtgekomen ... wat heb jij een mooi huis !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Harrah's Casino and Hotel in Atlantic City, NJ - MapYRO
    MapYRO® is a 부산광역 출장샵 fun and 밀양 출장마사지 friendly online gambling and 인천광역 출장마사지 entertainment destination located in Atlantic City, New 벳 365 Jersey. 여수 출장안마

    BeantwoordenVerwijderen