vrijdag 20 november 2015

Alwéér een dagje woonwinkelen

Nou nou zeg. Ben ik toch alwéér een dagje wezen woonwinkelen met mijn buufie.
We hadden de woonwinkel van Wilianne van Landelijk at Home in Best op ons programma staan.
Vantevoren zouden we even langs een collega van haar rijden om iets op te halen.
Deze collega vertelde ons dat er in Best een andere winkel was die in een schuurtje of garage onlangs was begonnen met het verkopen van landelijke woonspulletjes. Nou, daar stonden onze oren wel naar. Dus voordat we naar Wilianne gingen reden we eerst langs het adresje dat we op hadden gekregen. Bleek daar dus helemaal geen verkoop te zijn in een schuurtje ofzo. Wel vertelde de bewoner dat ze onlangs waren gestart met een webshop met landelijke woonspullen. En we mochten binnen komen. WOW wat een prachtig interieur hadden deze mensen. De man des huizes was heel erg enthousiast en hij vertelde over de pas gestarte webshop en dat mensen ook (op afspraak) bij hen mochten komen kijken voordat ze iets wilde kopen. Hij liet ons zien wat ze verkochten in de webshop. En als we niet op de rommel zouden letten mochten we ook nog verder kijken. Boven was namelijk een kamer ingericht met spullen voor de verkoop. Heel erg mooi hoor.
Mijn buufie heeft een groot konijnenvel gekocht.
Met toestemming laat ik hier wat foto's zien van hun interieur. Prachtig!!
Kijk maar eens op de website sjiek & stoer. Nog niet alles staat online maar dit gaat binnenkort gebeuren werd ons beloofd.
Beste Carola, heel veel succes met het opzetten van je webshop!En toen naar Landelijk at Home. Daar waren we al eens eerder geweest. Leuk dat Wilianne me nog herkende van ons vorige bezoek. We werden hartelijk ontvangen en hebben heerlijk bijgekletst over wonen natuurlijk. Daarna heerlijk rondgekeken, inspiratie opgedaan en natuurlijk leuke dingetjes gekocht. Een prachtig oud dienblad, een oude vijzel, de bekende amuzeplankjes en een proefpotje Carte Colori kalkverf. En natuurlijk niet te vergeten de koffie. Heerlijk even zitten met een bakkie in die prachtige sfeer waar we allemaal zo van houden.
Ook hier wat foto's gemaakt. Ze zijn misschien niet allemaal even duidelijk maar het is maar een impressie. Gewoon zelf een keer gaan kijken, of voor wie te ver weg woont.... Ook Landelijk at Home heeft een webshop webshop Landelijk at Home

Mijn aankopen:O ja, gisteren ook nog even langs de kringloop geweest. Eigenlijk om spulletjes weg te brengen maar toen ik er toch was kon ik het niet laten ook even binnen te lopen.
Natuurlijk niet met lege handen  naar buiten gegaan. Een leuk houten bakje, wat kleine houten bakjes, een houten lampevoet die nog bewerkt moet worden en een afschuwelijke lampekap die ik ga verven.
Komt goed, en jullie houden dit tegoed in een volgende post.

Fijne avond allemaal!!
Liefs,
Sanny


7 opmerkingen:

 1. Zo te lezen hebben jullie een heerlijke dag gehad altijd leuk om dat met een vriendin te doen, en ook nog wat moois gekocht.

  Fijn weekend!
  Liefs Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk nieuwe winkeltjes ziet er geweldig uit zou er zo binnenstappen en mooie sfeerfoto's heb je gemaakt!
  fijn weekend,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n rondje woonshoppen!
  Mooie aankopen heb je gedaan hoor.
  Landelijk at home is voor mij wat uit de buurt maar er is inmiddels eigenlijk door het hele land behoorlijk wat aanbod door alle webshops.
  Fijne dag en liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sanny,
  wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden en bent gaan volgen. Via IG heb ik inderdaad ook jouw blog gevonden en aangemeld als volger. Ik ga hem binnenkort eens een keer teruglezen. Je blog heeft een mooie header! Hoe maak jij deze? Ik heb die van mij in Picasa gemaakt, daar ben ik nog niet helemaal tevreden over...
  En op de foto's van dit bericht vielen me je vouwgordijnen op... echt heel mooi!

  groetjes, Lydia
  lilaledikant.blogspot.nl
  Op IG: lkant1981

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, niet goed gelezen zie ik nu...
  Ik bedoel de vouwgordijnen op de foto's bij Carola van sjiek en stoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is er fijner dan ongegeneerd ergens mogen binnenkijken??? Aardig dat die mensen jullie toch binnenlieten en wie weet krijgen ze via jouw blog weer wat nieuwe klanten... Twee vliegen in 1 klap;-)

  Woonwinkelen verveelt nooit hè hihi
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk om op deze manier bij winkels waar je normaal niet zomaar komt binnen te kunnen kijken!
  Liefs,Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen